Miraklet af ferie netværk

Har tanker om at gå til alle disse parter i løbet af ferien efterlade dig følelse lidt kort på den glæde, der denne sæson er meningen for at fremmane? Hvis ja, har Santa den perfekte løsning til at få dig i humør.

Han ved, at ferien er i virkeligheden en ‘mest vidunderlige tid af året’ til netværk og møde nye mennesker. Thats hvorfor han tog Santas over hele verden til at vedtage hans jolly demeanor og sørg for, at han ikke glemmer nogen på sin liste. Ved tid, bliver hans julemænd i uddannelse graduate, networking så naturligt som at trække vejret… ligesom det er for real Santa!

Endnu for mange af os virker at tage på sådan en opførsel at lykkes som for meget hårdt arbejde. Så hvad hvis du trådte dine forudfattede opfattelser et øjeblik og kiggede gennem Santas øjne? Ville du så ikke se en vidunderlig atmosfære af Lystighed, der gør det endnu nemmere at møde nye mennesker og genoprette forbindelsen med andre, du ikke har set i et stykke tid? Med alle inficeret med følelsen af sæsonen, hvad kunne være et mere perfekt tidspunkt at begynde at ‘forsøge ‘ din nye måde at voksende din virksomhed.

Hver smart Santa ved at netværk, når du er færdig som en krydret pro, kan eksponentielt vokse din virksomhed og udvide din kreds af indflydelse. Efter alt, hvem kan modstå en varm Santa-lignende smil og et glimt i øjet? Og hvad med de andre indtagende kvaliteter af hans som altid at have en gave på side, straks at reagere på alle fan e-mail, uddelegering med finesse og tro og fuld opmærksomhed på alt, hvad du siger. Ikke underligt at alle falder ind under hans trylleformular.

For dem af jer som har allerede dimitterede fra Julemandens endt skolegang, kender du første hånd de mange fordele ved netværk. Har du nogensinde stoppet for at tilføje levetid værdien af en ideel henvisning? Det er, hvad der sker når du ved hvordan man formidler fordelene ved dine tjenester til andre. Og hvad med de deraf følgende henvisninger fra serverer den perfekte henvisning godt? Ligeledes, det samme gælder når du gør på andre den samme professionelle favør.

Så hvorfor ikke starte nu… mens sæsonen giver dig den perfekte vilkår for at finjustere din stil for at blive en året rundt Santa. Derefter vil du vokse til at forstå, at netværk mere end blot at være i det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt med de rigtige mennesker. Snarere, det er kunst for at få dit hjerte i det rigtige sted og dit sind, indstillet på at være en ressource for andre.

AK, hvad nu hvis alle disse vidunderlige mirakler af netværk, du stadig føler at tale med fremmede er vanskeligere end at gå til tandlægen? Ved at Santa har lyttet for at gøre det føler dig mindre som at trække tænder.

Han selv jotting ned et par ‘insider’ tips’ han er samlet i århundreder til at hjælpe du føler dig mere tryg med sammenblanding:

Hilse mennesker som om de er gamle venner, og du har ikke set dem i et stykke tid.

Være både interessant og interesseret i folk. Bruge den persons navn, stille åbne spørgsmål og blive oprigtigt interesserede i, hvad de siger.

Være bevidst om dit kropssprog, så du synes modtagelig og altid respektere den personlige rum af andre.

Praksis (indtil du lyd naturlige) en effektiv 30-sekunders svar på spørgsmålet: ‘hvad gør du så?’ Efterlad dine lytteren fascineret og ønsker at vide mere.

Fortsætte med at minde om varme med random acts af venlighed.

Først og fremmest søge at forstå andre. For det ikke er dine legitimationsoplysninger, der sælger dig, er det en ven og betroede ressource. Så din Rolodex runneth over… hele året igennem!