Lære at lave penge på eBay

Så du ønsker at sælge ting på eBay, men du har to mindre problemer: du ved ikke, hvordan, og du ikke har ting. Ikke et problem. Hold læsning for nogle tips til at få dig pegede i den rigtige retning til at lære at tjene penge på eBay.
Før du begynder skal du nogle grundlæggende udstyr: Computer, Internet adgang, digital kamera og nogle plads til at sætte dine ting. Det er virkelig alt hvad du skal bruge til at komme i gang. Du skal også bruge shipping og pakning forsyninger, men der er behandlet senere.
Dernæst skal du lære at liste auktioner. Gå til eBay sælgere oversigt: Dette vil være din livline. Der er et væld af oplysninger der på alt, hvad du altid ønsket at vide, og meget mere. Bliv ikke overvældet; bare tage det et skridt ad gangen. Du vil se oplysninger om programoversigter på bud, på billeder, på feedback Etis alt hvad der findes.
Næste skal du finde ud af hvad man skal sælge. Før du nul i på en bestemt niche, du har brug for nogle erfaringer og nogle feedback. Købere er generelt forsigtig med at købe fra en person, der er helt nyt og har en tilbagemelding rating på mindre end 10 evalueringer. Mens du får våde fødder, kig rundt dit eget hus først. Du vil blive forbløffet over, hvad folk køber. Du kunne liste forvokset tøj, magasiner, lysestager, CD, bøger, flannel ark, opskrifter, de grimme gamle lampe der var tante Mildred’s, alle disse Fedtmule julegaver sidder i din kælder, at gamle baby gate med en plet på det. Får idé? Du ved aldrig, hvad nogen vil have.
Selv om du har brug for erfaring, ønsker du ikke at liste noget, der ikke er tilbøjelige til at sælge. Gøre din forskning først, før du investerer tid i at sammensætte en liste. En nem metode at bruge er gøre en “Søg Eon eBay, så kig op FULDFØRTE elementer, derefter sortere efter højeste pris. Derefter vil du se hvis skjorten Tommy Bahama er virkelig noget værd. Eller vil du se at din gamle baseballkort havde 23 programoversigter og ikke én af dem solgt.
Prissætning er en anden udfordring. Igen, du skal gøre din forskning. Se, hvad de går efter. Ikke har alt for høje forventninger. Du ved, hvordan du føler når du går til en garage salg og du se et par jeans for $15 eller bøger for $4 hver. Mange mennesker kommer til eBay til at lede efter et røverkøb. Overveje, hvor meget du har i varen. Hvis du har et element fra rundt omkring i huset, kan du overveje, at noget er bedre end ingenting, så du kan være tilbøjelig til at starte udbudsprocessen ganske lavt. Hvis du købte den med den specifikke hensigt at videresælge, vil du i det mindste, ønsker at bryde selv, så tag den pris, du betalte for det og overveje andre omkostninger, dvs notering gebyrer, endelige værdi gebyr (alle forklaret i din livline EeBay sælger oversigt ovenfor). Folk er meget mere tilbøjelige til at bud hvis udbudsprocessen begynder lave. Du har undertiden imidlertid samleobjekter, der er værd at en luns af penge. Ikke give væk at vintage postkort, der er værd $56! Gør dit hjemmearbejde.
Det næste store spørgsmål er, hvordan du får betalt? Du bestemmer, hvad du vil acceptere. Online-betalinger såsom PayPal (paypal.com) er meget bekvemt. Du kan også beslutte, at du vil acceptere postanvisninger eller personlige checks. Jo flere muligheder du forlader din købere, mere sandsynligheden får du flere bud.
Du skal også beslutte, hvordan du vil levere dine varer til vinderne. Mange sælgere bruge USPS, andre foretrækker UPS. Hvis du bruge USPS og skib via Priority Mail, kan du få dine konvolutter og kasser gratis fra USPS. Hvis du leverer første klasse eller pakkepost eller UPS, bliver du nødt til at shoppe rundt for tilbud på kasser eller konvolutter og boble wrap eller pakning peanuts.
Overvældet endnu? Ja der er meget at lære, men det er ikke nuklear videnskab. Bare tage det et skridt ad gangen. Det er en læreproces. Nogle yahoo grupper (eller MSN eller AOL, eller hvad din præference) er store kilder til støtte og fællesskab med andre der gør det samme.
Så i Resumé, hvis du ønsker at bare “start at trykke på knapperne Eand lære at tjene penge på eBay på din egen, du kan gøre det. Hvis du gøre det bedre chatter med andre, er disse ressourcer tilgængelige for. Bruge, hvad der er tilgængeligt.