Konsolidere studielån og Shop Online

Hvis du kører et hjem virksomhed, ved du, at budgetter kan være temmelig stram. Spare penge så vidt muligt kan være forskel på den virksomhed, der lykkes og mislykkes. Denne artikel udgør en bred undersøgelse af ting du kan gøre, fra konsolidere dit studielån til at få små virksomheder tilbud på forsyninger, der vil hjælpe dig med at bruge mindre hver måned.
Næste gang du er Online, købe noget
Milliarder af dollars er brugt årligt online. I stedet foreslår at du skynde sig og flytte din virksomhed online, vil jeg foreslå at du tilføje nogle af dine kroner og øre til disse milliarder allerede brugt. Virksomheder, der flytter operationer reducere online deres faste omkostninger og ofte videregive disse besparelser til dig. Computere, flybilletter, kan selv studerende lån konsolidering, købes eller arrangeret online. Det har været min erfaring, at jeg kan finde næsten alt, hvad jeg ønsker online for mindre, end jeg kan finde det andre steder. Næste gang du tænker på at bide i det sure æble og foretager at big købe, bruge lidt tid på shopping online og se, hvis du ikke kan gemme et par dollars.
Konsolidere studielån og få dit hus i orden
Chancerne er gode, at du har været ude af skolen i et stykke tid, men må ikke springe dette stykke. Hvis du konsolidere studielån eller andre finansielle forpligtelser, vil du typisk spare en masse penge hver måned på din månedlige betalinger. Kører et hjem virksomhed ofte slører linjen mellem personlige udgifter og driftsomkostninger, business – gør dig selv en tjeneste og sørg for at du har din personlige finansielle anliggender taget sig af, før du finder dig selv overvældet med tidligere forpligtelser. Regeringen kan ikke har passet om dit kredit score, når de gav dig disse studielån, men banker søger for at give business lån er en helt anden historie. At sørge for alt er taget sig vil holde finansielle døre åbne, når de er lukkede, er meget vanskeligt at genåbne.
Score en for den lille fyr
Mener det ikke, de fleste mennesker ønsker små virksomheder til at lykkes. Der er en masse af folk villige til at give dig en pause på priserne, fordi du ejer et hjem virksomhed, men du skal måske bede om det. Kontor forsyning detailhandlere og computer distributører tilbyder undertiden nedsatte priser til registrerede små virksomhedsejere. Besparelser er ikke altid monumentale, men selv de mindste besparelser ganget med over et år eller to begynde at tilføje op til ganske betydelige beløb. Shop rundt for at se, om de leverandører, du bruger er villige til at tilbyde dig en rabat på leverancer eller udstyr.
Undvære… For et stykke tid
Jeg er sikkert ikke den eneste person, der kørte en bil, der var ældre end jeg var i college, eller Hvem spiste Ramen nudler mere end en gang næsten hver dag. Glem ikke de erfaringer du mens du var en fattig universitetsstuderende – den samme evne til at nøjes med hvad du har kan spare dig for en masse penge i det lange løb. Jeg havde netop dimitterede fra college, og jeg ønskede at få en ny computer til at erstatte de ældre, men fuldt funktionel sig jeg var benytter. Det var før tog jeg mit eget råd at konsolidere studielån, så pengene var stadig temmelig stram. Jeg ønskede at sparke mig selv da jeg så at prisen på den computer, jeg købte faldt $300 i tre måneder. Nogle udgifter er nødvendig og uundgåelig. For alt andet, kigge for at se, hvis du kan styre med hvad du har i et stykke tid længere.
Gør det ikke alene
Kan lide ingen dataindtastning – det er tidskrævende, kedelige og tidskrævende. Hvis du finde dig selv bruge alt for meget af din dag, stansning numre i regneark, overveje at ansætte en person eller outsourcing det til et andet selskab. Hvis du tror, at du ikke har råd til de deltidsansatte løn, lave en opgørelse af din tid og se, om hvad du ville betale nogen er værd mængden tid du vil være i stand til at investere i de meatier spørgsmål af din virksomhed.
Jeg ved jeg risikere lyde som din far giver dig et foredrag om penge, men husk, at en krone sparet er en krone tjent. En succesfuld forretning minimerer omkostningerne samtidig maksimere overskud.